tisdag, april 07, 2009

LESSEN I ÖGA....

men så sjukt.. att man är så egoistisk! klagar på allt man inte tycker är bra och man gnäller sig fram till lycka! vissa har det verkligen inte trevligt här i livet och råkar ut för hemskheter efter hemskheter :/ urs... börjar må riktigt illa nu över hur man ibland beter sig och är otacksam över att man får vara frisk och att man har en frisk familj.... stackars människa därute! kan inte vara lätt... SKÄRPNING!!!! MED MITT JAG!!!

1 kommentar:

Ullis sa...

Alla klagar ur sin synvinkel i livet. Inte skall du ha dåligt samvete för det. Gå tillbaka på din blogg och läs igenom de sidor där du tackar för vad allt du har inkl man barn hus syskon och alla andra nära och kära. Du är en tacksam person i grund och botten. Så nu tror jag dina hormoner snackar lite också, man är extra känlig och blödig i ditt tillstånd.
Jag gillar dig för den du är vännen och du är en fin person med Sahléns ärlighet öppenhet och rapphet i munnen, ibland dåligt men ofta bra. Kram till dig vännen och sköt om dig och älska dig för den du är. Lill faster