torsdag, september 17, 2009

yihaa.....

Nu inatt kommer älskling hem och han ska vara hemma i 4-a veckor! Meee liiike it!!!! Som en semester, blir bara att jobba åtta dagar av dessa fyra veckor. Vi ska mysa, vila och bara ha det bra... Han är trött efter allt jobb på långvägen och att han varit borta från oss så mycket så jag ska se till att han får vila och sova ut riktigt dom första dagarna! Vi ska bara ha det bra...

I helgen är det kalas, känns trevligt... för det var ett tag sedan vi gjorde överhuvudtaget någe! Så det är välkommande. Då får man klä upp sig lite och sätta fötterna i ett par snygga skinnstövlar.. inte illa det inte!

Flickorna fick åka på badet idag m dagmamman, och gissa om det var glada prinsessor som kom ner från sängen och packade varsin väska ;) Så gulliga och underbara! Det är så skoj att ha två tätt som är i samma kön.... Nog för att Klara hävdar sig varje dag med att säga - pappas flicka! vill verkligen göra alla medveten om att pappa är det bästa som finns, pratar som han oxå. skor = dojor. låtsas snusar och spottar ut dom som sin far genom bilrutan! Kör lastbil och har hans glada syn på livet och tar dagen som den kommer... gooooklara! lillskruttan, min lilla bebis som kommer att bli stor då lillen/lillan kommer! Vilja är som jag... hetlevrad men det går fort över. Hjälpsam och vill känna sig älskad och behövd, tar illa vid sig om hon råkar göra något fel eller såkar göra nån illa. Så försiktig och snäll... älskar att laga mat och städa. Älskar att leka moster Andrietta och faster Stina, för då kan man gå i klackelacker och byta kläder 100 gånger om dagen och ta en stol och parkera den framför spegeln med ett läppglans i handen och bara vara faster eller moster och bara vara sååååå supersnygg!!! =) det är gulligt!

Nu ska jag passa på att vila!

2 kommentarer:

Anonym sa...

nej du så är det inte :P allt bra med dig då? kramar! / lisa.a

Andrietta sa...

Haha! Sötnosar är ni allihopa! Saknar er. Puss & Kram!