torsdag, januari 28, 2010

68

Jaha... då gjorde man stan idag för att flickorna skulle få köpa ballerinadräkter! Knas som jag o Magnus är till föräldrar så blev det inget, hade 1 timma fel på tiden och Vilja sa... - åååå hur kan ni göra såhär mot mig?! jätteledsen blir jag jue.... skämmit, en aktivitet för flickorna och det blir såhär, så det vara bara att klä av sig dom urgulliga dräkterna. Men nästa vecka....

Köpt en hel bunt m kläder nu åt lilleman Hilding, stl 68 gäller nu och jag hade bara det han fick av Moster o Morbror Fred på julen, väl behövligt.... då jag lix köper så lägger jag en slant direkt så har man gjort bort allt iden storleken, förrutom om man hittar någe man vill ha bums.... bye the way så handlas nästan alla mina barnkläder på lindex, dom har förvånat bra kvalla på alla barnkläder och jag har en syster som jobbar på en lindexbutik i city i stockholm... måste väl bidra en slant till lönehöjningen ;)

sov gott!

1 kommentar:

Andrietta sa...

Småstumporna...stackars dem. :P Nästa vecka får ni banne mig passa tiden. :)

Vi får höra av väldigt många kunder att kvaliten på våra kläder är bäst. KUL! :) Bra oxå att du bidrar till min lön. Hihi!

Kram Kram!