söndag, oktober 12, 2008

Nya Kläder igen ;)




Jahapp... nu har man köpt på sig 2 jackor från tradera, den svart har stina.. så den fick jag bara lov att ropa hem eftersom att jag suktat efter en likadan hela sommaren ;) ok för svägerskan så det var ju skönt!!!! Haha.... Den blåa jackan m päls är ju bara sååååå snygg och såååå mycket jag över den! Tänkte ta röd men eftersom att jag har mycket rosa på mig så tog jag marinblå, rosa passar bättre tillsammans till blått! =)

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åååh, jag har tittat på en sån med päls på tradera jag också, de är så snygga! Nu blev jag sugen på en sån jag med.. Rumpnisse.. :P Kram kram!

Anonym sa...

precis den där blåa kollade jag oxå på, vad fick du betala för den? Jag slutade buda då den kom upp över 400kr min plånbok tillät inte mer denna månad, ska ge mig på en nästa månad igen. Vill ha!

Fionas Krypin sa...

Den med päls var ju bara sååå snygg, vill också ha!!!

Anonym sa...

Angående håret:-)Tydligen så fäster de håret med nån form av vaxteknik. Min komps som gjort det är jättenöjd och har inte haft några problem.Hon har även tagit bort det och satt om det gen, inget slitage på det egna håret. Låter ju för bra för att va sant men jag litar på henne:-)

Anonym sa...

Den pälsjsckan är sååååå snygg. Har kollat in dom själv på tradera.
Imorgon skall jag lägga in extensins i mitt hår, plus färga rött. Spännande. Väntar på korfrån din färgning.
Kram lill faster:)