söndag, oktober 03, 2010

lite om allt ...

Ska man försöka sig på att börja blogga igen?! Var ju verkligen evigheter sedan sist och det har ju hänt massor. Hilding är så gott som frisk och fri från astman. (hoppas vi) Vi har köpt hus i Robertsfors och flyttar sista november, och det känns verkligen superbra i hjärtat. Kan inte fatta vad jag gör här ute .. då magnus jobbar är det som om världen och livet stannar! Går ju bra då han är hemma ... men fy och urs för denna enslighet. Huset i Robban är ju betydligt mindre, funderar på hur vi ska få plats med allt vi har. Rensar för fullt nu ... sådant skit man sparat i fyra år åker på brasan! Lika bra det.

Förra helgen var jag i Åmliden m Annica och Katarina, det var så trevligt och avslapnande. Helt sjukt underbart. Det är något vi bestämde att vi ska göra om iaf 1 gång per år, kanske 2 ;D Helt klart värt alla pengar man får betala.

I helgen hade vi surströmingsfest hemma hos oss, med Katarina och Annica samt deras familjer. och det var minst lika trevligt... baksmällan fick vedbacken fixa dagen efter ;D för visst var det lite skallebang och trötta ögon. Men har man trevligt så har man! Trodde inte att Magnus skulle käka strömmingen, men det gjorde han och han gillade det! :) Annat kan man ju inte göra ....

Hilding fyller 1 år på Lördag, tiden går så fort. Kan ju bero på att han varit sjuk större delen på sitt första år. Har varit så otroligt rädd om han, nu börjar det släppa litegranna och jag ser han som en frisk och kry pojke som tar för sig av livet. Förundras över vilken liten trygg krabat han är, för mig har han varit skör och ömtålig sedan han var 5 månader, men om man tar sig tid att kolla in hur han är.. så ser man en otroligt trygg liten kille som vet vad han vill och fixar allt själv, och gnäller nästintill aldrig. Säger bara till då vi ska vakna och ge han vällingen, annars så är han nöjd och gnäller aldrig. Älskar att bada och älskar att gosa ;) så fin så...

Flickorna tar för sig ! Där är det full fart och krig nästintill hela tiden. Vilja har lärt sig att skriva sitt namn, och kan skriva allt man förskriver åt henne och häromdagen hade hon skrivit olika nr, 3,4,5. Otroligt duktig för att bara vara 4 år måste jag säga ;d Kyrkis går hon nu och åker taxi, stora damen! Klara försöker sig på allt som sin storasyster gör ;) Duktig är hon på att skratta och skämta och hon vet vad hon vill. Hon har ett stort hjärta och ser till alla andras bästa före sitt eget! Vilja tar för sig mer .... men är otroligt hjälpsam då hon vill!

Ja det var lite om allt! Allt är bra... och vi har fina tankar kring framtiden! iåmed att vi ska flytta så har mycket fallit på plats och jag är trygg med framtiden och vad som komma skall!

1 kommentar:

Andrietta sa...

Väldigt fint skrivet syster. Skönt att allt börjar falla på sin rätta plats. :)

Tycker absolut du ska ta upp bloggandet igen. Jag jobbar oxå på det.

Kraaaam. <3